Budgetopfølgning

Introduktion

Denne rapport viser en oversigt over budget og fremdrift på dine projekter.

Beskrivelse

Denne rapport viser alle projekter med information om deres kontraktværdi, budgetter og restværdi/resttimer. Den kan bruges til statusmøder, projektopfølgning og generel rapportering.

Rapporten er især god til:

• At overskue kontraktværdi og budgetter (timer/beløb) på alle eller udvalgte projekter.
  • At beregne igangværende arbejder.
  • At følge budgetfremdriften på fastprisprojekter i timer/beløb.
  • At få et hurtigt overblik over på hvilke projekter budgettet er overskredet.

Rapportvisning

• Vælg den ønskede periode under Visning.
  • Under Visningsmuligheder kan du vælge:
    • Om arbejdet skal vises i tid eller værdi.
    • Om rejser/udlæg skal vises sammen med arbejdet.
    • Om du vil se interne projekter og projekter uden tidsregistreringer i perioden.
    • Om der skal vises negativt rest-budget, eller om det skal vises som 0.

Specielle bemærkninger

I rapporten har du mulighed for at klikke på de fremhævede links og få vist fx. en oversigt over registreringer eller hoppe direkte til et projekt.