Søg kunder

Introduktion

Under Søg kunder kan du lave en søgning i kundedatabasen.

Beskrivelse

Under Søg kunder kan du lave en søgning i kundedatabasen.

Rapportvisning

• Indtast et søgeord.
  • Klik på Flere søgemuligheder hvis du ønsker at tilføje yderligere filtre på din søgning.

Du kan gemme din søgning, så du ikke hver gang skal indtaste søgekriterierne.

Du kan søge på alle kunder ved at skrive et procenttegn i søgefeltet og klikke på Vis. Herefter vises en liste med alle dine kunder, og du har mulighed for at eksportere listen i flere formater. Alt efter hvor mange kunder du har, kan det godt tage et par minutter før den fulde liste vises.

Ønsker du at segmentere din kundeliste, kan du vælge Flere søgemuligheder. Så får du mulighed for også at søge på fx kundenummer, kundestatus, by og branchekode.