Sök kunder

Introduktion

Under Sök kunder kan du göra en sökning i kunddatabasen.

Beskrivning

Under Sök kunder kan du göra en sökning i kunddatabasen.

Rapportvisning

• Ange ett sökord.
  • Klicka på Fler sökalternativ om du vill lägga till fler filter på din sökning.

Du kan spara din sökning, så att du slipper att ange sökkriterierna varje gång.

Du kan söka på alle kunder samtidigt. Skriv ett procenttecken i sökfältet och klicka på Visa. Då visas en lista med alla dina kunder. Du kan exportera listan i flera format. Beroende på hur många kunder du har kan det ta några minuter innan hela listan visas.

Om du vill segmentera din kundlista väljer du Fler sökalternativ. Då kan du även söka på t.ex. kundnummer, kundstatus, ort och branschkod.