Inställning av projektmodul

Introduktion

Du får överblick över konfigurationsalternativ för projekt i Systemadministration -> Projekt -> Inställning av projektmodul.

Beskrivning

Här gör du en allmän konfiguration av vad som ska ingå i visningen av era projekt. Det är inte säkert att alla inställningar behövs i era projekt så här kan du förenkla konfigurationen om det behövs.

Konfiguration

Du kan aktivera och avaktivera funktioner som påverkar:

• Projektfunktioner: Alternativ på dina projekt, t.ex. användning av milstolpar, projekt-snapshot och sortering av vallistor och timpriser
  • Projektfält: Bl.a. din rapportering och faktureringsuppgifter
  • Aktivitetsfunktioner: Överblick i projektplanen, t.ex. användning av aktivitetsnummer som gör det enklare för dig att hitta rätt aktiviteter i stora projektplaner
  • Aktivitetsfält: Möjlighet att lägga till extrauppgifter i de enskilda aktiviteterna, t.ex. aktivitetsnummer. Det gör det enklare för dig att hitta specifika aktiviteter i stora projektplaner och när du söker i din tidrapportering
  • Budgetering: Välj om budgetbelopp och timmar ska låsas
  • Planering: Välj inställningar för start- och slutdatum samt medarbetarnas aktiviteter

Inställningarna gäller för alla projekt i TimeLog.