Aktivera/avaktivera rapporter

Introduktion

Aktivera eller avaktivera rapporter i systemet i Systemadministration -> Rapporter -> Aktivera rapporter.

Beskrivning

Du hittar en översikt över alla tillgängliga rapporter i systemet indelade i grupper.

Om du aktiverar en rapport visas den bara hos de användare som har behörighet att se den. Om du vill ge en eller flera användare åtkomst till rapporten behöver du bara koppla den till relevanta behörigheter under Systemadministration -> Medarbetare -> Behörigheter och rättighedsnivåer.

Vilka rapporter som är tillgängliga beror på vilken version av TimeLog du har.

Aktivera rapporter

1. Bocka för i kryssrutan vid de rapporter som du vill aktivera i systemet
  2. Du söker efter en viss rapport längst upp till vänster eller filtrerar rapporterna efter grupper längst upp till höger

Avaktivera rapporter

1. Bocka för Visa bara aktiverade rapporter längst upp till höger
  2. Bocka för i kryssrutan vid de rapporter som du vill avaktivera i systemet
  3. Du söker efter en viss rapport längst upp till vänster eller filtrerar rapporterna efter grupper längst upp till höger
Senast uppdaterad 07 jun 2023