Aktivering/deaktivering af rapporter

Introduktion

Aktiver eller deaktiver rapporter i systemet i Systemadministration -> Rapporter -> Aktivering af rapporter.

Beskrivelse

Du kan se en oversigt over alle de tilgængelige rapporter i systemet opdelt i grupper.

Hvis du aktiverer en rapport, vil den kun være synlig hos de brugere, som har rettigheder til at se den. Såfremt du ønsker at give en eller flere brugere adgang til rapporten, skal du blot tilknytte den til de relevante roller under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring.

De tilgængelige rapporter afhænger af din version af TimeLog.

Aktivér rapporter

1. Markér i afkrydsningsfeltet ud for de rapporter, du ønsker at aktivere i systemet
  2. Du kan søge efter en specifik rapport øverst til venstre eller filtrere rapporterne efter grupper øverst til højre

Deaktivér rapporter

1. Markér Vis kun aktiverede rapporter øverst til højre
  2. Markér i afkrydsningsfeltet ud for de rapporter, du ønsker at deaktivere i systemet
  3. Du kan søge efter en specifik rapport øverst til venstre eller filtrere rapporterne efter grupper øverst til højre
Sidst opdateret 10 maj 2023