Arbejde – én kunde

Introduktion

I denne rapport kan du vælge en bestemt kunde og se alt det arbejde, der er blevet udført for denne.

Beskrivelse

I rapporten får du vist arbejdet på kunden i 4 tabeller:

• Projekter: Viser alle projeter på kunden og hvor meget arbejde, der er registreret på dem.
  • Måned: Viser mængden af arbejde registreret på kunden, fordelt pr. måned.
  • Medarbejder: Viser mængden af registreret arbejde fordelt på dine medarbejdere.
  • Måned - projekt: Viser det registrerede arbejde fordelt pr. måned og projekt.

Rapportvisning

• Vælg kunde i drop-down menuen og tryk på Vis.

Specielle bemærkninger

I tabellen Projekter kan du ved at trykke på projektet få vist Fuld projektrapport. Trykker du på antal registrerede time, får du vist en liste over registreringerne.