Arbete – en kund

Introduktion

I denna rapport kan du välja en bestämd kund och se allt arbete, som har utförts för denne.

Beskrivning

I rapporten visas arbetet för kunden i 4 tabeller:

• Projekt: Visar alla projekt på kunden och hur mycket arbete, som har rapporterats på dem.
  • Månad: Visar mängden av arbete som rapporterats för kunden, fördelat per månad.
  • Medarbetare: Visar mängden av rapporterat arbete fördelat på dina medarbetare.
  • Månad - projekt: Visar det rapporterade arbetet fördelat per månad och projekt.

Rapportvisning

• Välj kund i rullgardinsmenyn och tryck på Visa.

Särskilda anteckningar

I tabellen Projekt kan du genom att trycka på projektet se Fullständig projektrapport. Om du trycker på antal rapporterade timmar, visas en lista över rapporteringarna.