Medarbejderoversigt

Introduktion

Her kan du søge på både aktive og inaktive medarbejdere.

Beskrivelse

Søg medarbejder

Du har flere muligheder for at søge på medarbejdere i TimeLog.

Skal du finde en aktiv medarbejder, kan du indtaste navn eller initialer i søgefeltet markeret med Søg medarbejder eller vælge at bruge filteret øverst på siden ved at klikke på Filter under overskriften Medarbejderoversigt og angive LicenstypeStatus og Afdeling og derefter klikke Vis.

Søger du en inaktiv medarbejder, skal du angive Inaktive medarbejdere under Status og derefter klikke på Vis.

Hvis du vil genaktivere en inaktiv medarbejder, skal du klikke på blyanten i højre hjørne af medarbejderkortet. Derefter kommer du ind på en nye side, hvor du øverst til højre kan rykke slideren og aktivere medarbejderens licens.