Medarbetaröversikt

Introduktion

Här kan du söka på både aktiva och inaktiva medarbetare.

Beskrivning

Sök medarbetare

Det finns flera olika sätt du kan söka efter medarbetare i TimeLog på.

Om du ska hitta en aktiv medarbetare kan du ange namn eller initialer i sökrutan som är markerad med Sök medarbetare. Du kan också välja att använda filtret längst upp på sidan genom att klicka på Filter under rubriken Medarbetaröversikt och ange Licenstyp, Status och Avdelning och sedan klicka på Visa.

Om du letar efter en inaktiv medarbetare anger du Inaktiva medarbetare under Status och klickar på Visa.

Om du vill återaktivera en inaktiv medarbetare klickar du på blyertspennan i högra hörnet av medarbetarkortet. Då kommer du in på en ny sida där du kan flytta reglaget längst upp till höger och aktivera medarbetarens licens.