Redigér rykker

Introduktion

Har du ikke modtaget en betaling for en tidligere udsendt faktura, kan du via TimeLog udsende en rykker til kunden.

Beskrivelse

Redigér en rykker

• Rykkerkladden får automatisk tilføjet fakturaens hovedoplysninger. Du har derefter mulighed for at rette Faktureringsadresse samt vælge et nyt Fakturadesign. Hvis du retter Fakturadato og Betalingsbetingelser bliver datoen for Betalingsfrist opdateret ved et klik på knappen Gem.
  • Overskrift og Besked udfyldes automatisk, men du kan ligeledes rette disse efter behov.
  • I rykkerens fakturalinjer tilføjes automatisk rykkergebyr og rente, men du kan rette disse samt dato, hvis du ønsker det.

Gem og bogfør

• Klik på Gem for at gemme rykkeren. Ved klik på Vis udskrift har du mulighed for at se printversionen af rykkerkladden.
  • Klik på Bogfør for at bogføre rykkerkladden.
  • Klik derefter på  OK i pop-up-vinduet for at tilføje rykkeren til TimeLog.