Sök affärsmöjligheter

Introduktion

Under Sök affärsmöjligheter kan du göra en sökning bland alla uppgifter i systemet.

Beskrivning

Under Sök affärsmöjligheter kan du göra en sökning bland alla befintliga affärsmöjligheter.

Rapportvisning

• Ange ett sökord.
  • Klicka på Fler sökalternativ om du vill lägga till fler filter på din sökning.
  • Under Visningsalternativ kan du välja om du vill att inaktiva affärsmöjligheter ska visas.

Särskilda anteckningar

Du kan spara din sökning, så att du slipper att ange sökkriterierna varje gång.

Senast uppdaterad 08 dec 2017