Sök affärsmöjligheter

Introduktion

Under Sök affärsmöjligheter kan du göra en sökning bland alla händelser i systemet.

Beskrivning

Under Sök affärsmöjligheter kan du göra en sökning bland alla befintliga affärsmöjligheter.

Rapportvisning

• Ange ett sökord.
  • Klicka på Fler sökalternativ om du vill lägga till fler filter på din sökning.
  • Under Visningsalternativ kan du välja om du vill att inaktiva affärsmöjligheter ska visas.

Särskilda anteckningar

Du kan spara din sökning, så att du slipper att ange sökkriterierna varje gång.