Kontrakttyper

Introduktion

Du laver opsætningen i systemadministrationen under Projekter -> Kontrakttyper.

Beskrivelse

Med kontrakttyper kan du kategorisere omsætningsfordelingen på tværs af kontrakter og projekter, så det passer ind i jeres rapportering. Du sætter kontrakttypen på den enkelte kontrakt, og du kan selv angive typer og navne, så det passer til jeres forretning.

Kontrakttyper

Øverst på siden bestemmer du, om kontrakttyper skal aktiveres og om brugen af dem skal være påkrævet.

I filteret kan du vælge at få vist aktive, inaktive eller alle kontrakttyper. Klik på Vis for at opdatere listen.

I listen ser du de kontrakttyper, som er tilgængelige for projektlederne ved projektoprettelse. Du kan klikke på en type for at ændre navn, samt angive om den er aktiv eller inaktiv.

Ved at bruge Vælg handling til højre, kan du vælge om en eller flere kontrakttyper skal slettes, aktiveres eller deaktiveres.

Opret ny kontrakttype

• Klik på Ny kontrakttype
  • Giv kontrakttypen et navn