Arbejde – projekttyper

Introduktion

Denne rapport viser den registrerede tids fordeling på projekttyper i både timer og værdi.

Beskrivelse

I rapporten får du vist en liste over alle dine projekttyper med en fordeling af arbejdet i perioden, vist i både tid og værdi.

Hvis du klikker på det registrerede timeantal får du vist en oversigt over de enkelte tidsregistreringer.

Rapporten kan især bruges til:

• At analysere hvilke projekttyper der genererer størst omsætning.

Rapportvisning

• Vælg den ønskede periode under Visning.
  • Under Visningsmuligheder kan du vælge om du vil have skjult tomme linjer. Rapporten viser som udgangspunkt alle projekttyper, uanset om der er registreringer på dem eller ej.