Arbete – projekttyper

Introduktion

Denna rapport visar den rapporterade tidsfördelningen på projekttyper i både timmar och värde.

Beskrivning

I rapporten visas en lista över alla projekttyper med en fördelning av arbetet i perioden, och det visas i både tid och värde.

Om du klickar på det rapporterade timantalet, visas en översikt av de enskilda tidrapporteringarna.

Rapporten är användbar för:

• Att analysera vilka projekttyper som genererar störst omsättning.

Rapportvisning

• Välj önskad period under Visning.
  • Under Visningsalternativ kan du välja om du vill att tomma rader ska döljas. Rapporten visar som utgångspunkt alla typer av projekt, oavsett om det finns rapporteringar på dem eller inte.