Arbejde – kunder

Introduktion

Denne rapport giver et overblik over det arbejde, der er udført på dine kunder i en given periode.

Beskrivelse

Rapporten giver en oversigt over, hvordan periodens arbejde fordeler sig på kunder. I tabellen kan du udfolde hver kunde og se hvilke projekter, der er registreret tid på ved at trykke på + tegnet i venstre side.

Rapportvisning

• Vælg de ønskede filtre under Visning.
  • Under Visningsmuligheder kan du vælge om du vil se alt arbejde eller have det splittet op i support og arbejde.

Specielle bemærkninger

Klikker du på timetallet i kolonnen Reg. vil du få vist en liste over registreringerne.