Arbete – kunder

Introduktion

Denna rapport ger en överblick av det arbete, som har utförts för dina kunder i en given period.

Beskrivning

Rapporten ger en översikt av, hur periodens arbete fördelar sig på kunder. I tabellen, kan du vika ut varje kund och se vilka projekt, som det har rapporterats tid på genom att trycka på tecknet + till vänster.

Rapportvisning

• Välj önskade filter under Visning.
  • Under Visningsalternativ kan du välja om du vill se allt arbete eller få det uppdelat i support och arbete.

Särskilda anteckningar

Om du klickar på timtalet i kolumnen Rapp. visas en lista över rapporteringarna.