Skift medarbejders leder

Introduktion

På medarbejderkortet skifter du en medarbejders leder, som står for at godkende tid og udgifter. Du kan ændre medarbejderens leder både fremad- og bagudrettet, og der føres en log med ændringerne.

Beskrivelse

Vælg hvilken ny leder, du ønsker for medarbejderen i valglisten. Herefter vælger du den dato, det skal være gældende fra.

Klik herefter Gem, og du vil i historikken og handlingsloggen kunne se dine ændringer.

I Historikken kan du se hvornår, der har været et overordnet skift af leder for den enkelte medarbejder.

I Handlingsloggen kan du se hvornår, der har været et skift af leder samt, hvem der har ændret det, og hvilken dato ændringen er indtastet.

Hvis du i en periode ønsker at godkende for en anden leder, kan de også gøre det. Se her hvordan: