Skift medarbejders kostpris

Introduktion

På medarbejderkortet skifter du en medarbejders kostpris. Du kan skifte kostprisen både fremad- og bagudrettet, og der føres en log med ændringerne.

Beskrivelse

Vælg hvilken ny kostpris, du ønsker for medarbejderen i valglisten. Herefter vælger du den dato, som det skal være gældende fra.

Klik herefter Gem, og du vil i historikken og handlingsloggen kunne se dine ændringer.

Historikken kan du se hvornår, der har været et overordnet skift for den enkelte medarbejder.

Handlingsloggen kan du se hvornår, der har været et skift af kostpris, samt hvem der har ændret det, og hvilken dato ændringen er indtastet.

Du kan lave forskellige opsætninger af kostpriser i Systemadministrationen -> Økonomi -> Kostprisgruppe for medarbejdere.