Overfør projektudgifter til økonomisystem

Introduktion

På siden her har du mulighed for at overføre dine projektudgifter direkte til dit økonomisystem.

Beskrivelse

De overførte udgifter bliver logget i integrationsloggen, og du har mulighed for at få vist overførte udgifters udgiftsnummer fra økonomisystemet.

Filter

Øverst i filteret har du mulighed for at vælge udgiftstype og betalingsform. Du kan også vælge en standardperiode eller selv at indtaste et datointerval.

Du vælger også her, om du kun vil se ikke-overførte udgifter, tidligere overførte udgifter eller ignorerede udgifter.

Klik på Vis, når du har foretaget dine valg.

Resultatliste

Når du har lavet din søgning, får du vist de udgifter, som du har mulighed for at overføre til dit økonomisystem.

• Dato: Viser dig datoen for din udgift
  • Medarbejder: Viser hvilken medarbejder, der har lagt udgiften ind
  • Udgiftsnr.: Viser dig udgiftsnummeret tildelt i TimeLog
  • Beskrivelse: Viser dig kommentaren, som medarbejderen har lagt ind på udgiften
  • Projektnr.: Viser dig hvilket projekt, udgiften ligger på
  • ¤: Viser dig hvilken valuta der er lagt på udgiften
  • Udgiftsnr.: Viser dig udgiftsnummeret fra økonomisystemet, hvis du har overført tidligere

De listede udgifter bliver automatisk markeret i afkrydsningsfeltet yderst til højre, og de enkelte udgifter kan fravælges efter behov.

Klik på knapperne Ignorér eller Overfør for at ignorere eller overføre udgifter.

Hvis du har billeder på dine udgifter, så bliver de også overført til økonomisystemet og gemt på kassekladden, som du har valgt i din opsætning i systemadministrationen.

Specielle bemærkninger

Det er muligt at gemme dine filtre, så du ikke manuelt behøver at indstille dit filter hver gang.

Klik på den lille pil ved siden af knappen Vis og vælg Gem dette filter. Herefter vil du altid kunne finde dit gemte filter, når du klikker på den lille pil.

Hvis du har et filter, som du ønsker skal være standard, kan du under Sideindstillinger (klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne) vælge, hvilket af dine gemte filtre, du vil benytte som standardfilter. Hvis du markerer Hent data automatisk, så vil data baseret på dette filter blive vist med det samme, når du kommer ind på siden.