Juridiska dokument

Introduktion

Du hittar sidan via din personliga profil -> Mitt TimeLog-konto -> Juridiska dokument.

Endast användare med tillgång till Mitt TimeLog-konto kan se denna information.
Du kan koppla Mitt TimeLog-konto till en behörighet i Systemadministration -> Medarbetare -> Behörighet- och rättighetsnivåer.

Beskrivning

På sidan får du en översikt över:

• Översikt över avtal: Här finns en länk till orderbekräftelsen du fick när du köpte TimeLog.
  • TimeLogs avtalsvillkor: Här finns en länk till den senaste versionen av våra avtalsvillkor.
  • Personuppgiftsbiträdesavtal: Här har du möjlighet att bekräfta och/eller läsa det gällande personuppgiftsbiträdesavtalet.
  • Försäkran om överensstämmelse med ISAE 3000 och ISAE 3402: Ger dig en länk till våra försäkringar som bland annat beskriver hur vi skyddar dina data.

Du kan när som helst se vilka ändringar som gjorts för ditt abonnemang åtgärdsloggen, som du hittar i menyn till vänster. Där kan du också se vem som skrev under avtalen.