Ändra faktureringsuppgifter

Introduktion

Under Ändra faktureringsuppgifter väljer du vem i din organisation  som ska motta våra fakturor och anger vilken kontaktinformation som ska finnas med på fakturorna.

Beskrivning

Betalningssätt

Du kan välja att betala för ditt abonnemang med kreditkort eller få en faktura skickad till dig.

Om du har valt betalkort kan du när som helst gå in på denna sida och redigera din kortinformation.

När du ändrar betalningsmetod kommer det gälla direkt och den nya betalmetoden kommer användas vid ditt nästa köp eller abonnemangsbetalning.

Betalningsintervall

Du kan välja hur ofta ni vill faktureras. Det går att välja mellan:

• Månatligen (om ni betalar via kortbetalning)
  • Kvartalsvis
  • Årligen

Du kan när som helst ändra betalningsintervall och ändringen träder i kraft vid nästa abonnemangsbetalning. Om du köper till t.ex. licenser under innevarande period, kommer du ändå få en faktura för resterande period i er betalningsintervall. Ändringar av betalningsintervall träder inte ikraft förrän du får en faktura för hela ert abonnemang.

Fakturamottagare

Här anger du vem som ska motta fakturan. Det kan vara en användare i TimeLog eller en annan mottagare som inte finns i vårt system, t.ex. en specifik e-postadress.

Det är möjligt att skicka kopior till flera mottagare (CC) genom att använda semikolon mellan e-postadresserna (inget mellanslag mellan semikolon och e-postadress).

Företagsupplysningar

Här anger du kontaktinformation som adress och postnummer.

Det är möjligt att ställa fakturan till din företagsadress eller en specifik faktureringsadress.

Du kan när som helst ändra dina faktureringsupplysningar och ändringen kommer då med på nästa faktura.

Särskilda anteckningar

Det är alltid möjligt att se vem som ändrat era faktureringsupplysningar, och när, i er aktivitetslogg. Du hittar den i menyn till vänster.

Det är inte möjligt att redigera organisationsnummer själv. Om du behöver ändra, kontakta accounting@timelog.com

Endast användare med tillgång till Mitt TimeLog-konto kan se denna information. Du kan koppla Mitt TimeLog-konto till en behörighet i Systemadministration -> Medarbetare -> Behörighet- och rättighetsnivåer.