Udgiftsoverblik

Introduktion

I denne rapport får du et overblik over både de personlige udgifter samt de projektudgifter, som du har lagt ind i TimeLog.

Beskrivelse

Filtrering

Øverst på siden i Filter vælger du de kriterier, som du vil søge efter. Ved siden af Vis-knappen er der en pil-ned funktion, som åbner muligheden for at gemme nuværende filter eller hente og køre tidligere gemte filtre. Du kan folde filteret sammen, så du får mere plads til visningen af udgifterne.

Filteret er inddelt i to områder:

Vis
Her vælger du de kriterier, som du vil søge ud fra fx kunde, projekt, udgiftstype og betalingsform. Du skal som minimum vælge en periode i dit filter for at kunne se data.

Visningsmuligheder
Her vælger du andre parametre til at indsnævre din søgning.

• Vis personlige udgifter: Marker denne mulighed, hvis du kun vil se dine personlige udgifter
  • Vis projektudgifter: Marker denne mulighed, hvis du kun vil se dine projektudgifter

Udgifter

I resultatlisten får du vist dine udgifter for den periode, som du har angivet i filteret. For hver udgift får du vist de detaljer, som du har angivet og gemt i systemet. Hvis du har lagt et billede på, så vil du kunne se det via markering under papirklipsen.

Du kan eksportere detaljerne om udgifterne til Excel, hvis du har behov for det.

Specielle bemærkninger

Hvis du bruger e-conomic som økonomisystem, så har du mulighed for at overføre dine udgifter direkte fra TimeLog til e-conomic. Det kan du læse mere om her.