Månedlig kundegodkendelse

Introduktion

I TimeLog kan du udskrive en liste over en medarbejders timer på et projekt til din kundes godkendelse.

Beskrivelse

Rapporten viser en oversigt over det arbejde, der er blevet udført på det valgte projekt. Nederst i rapporten er der plads til at du selv og kunden kan godkende de timer, der er brugt på projektet.

Rapporten er især god til:

• Dokumentation og godkendelse af arbejde hos kunden.

Rapportvisning

• Vælg den ønskede periode under Visning og tryk på Vis.

Specielle bemærkninger

Rapporten viser alle dage i måneden. Du kan ved at markere i kolonnen Print angive hvilke dage, du ønsker at medtage i din udskrift.