Skift medarbejders normtid

Introduktion

Her skifter du en medarbejders normtid. Du kan skifte medarbejderens normtid både fremad- og bagudrettet, og der føres en log med ændringerne.

Beskrivelse

Vælg hvilken ny normtid, du ønsker for medarbejderen i valglisten. Herefter vælger du den dato, som det skal være gældende fra.

Klik herefter Gem, og du vil i historikken og handlingsloggen kunne se dine ændringer.

I Historikken kan du se hvornår, der har været et overordnet skift af normtid for den enkelte medarbejder.

I Handlingsloggen kan du se hvornår´, der har været et skift af normtid, samt hvem der har ændret det, og hvilken dato ændringen er indtastet.

Specielle bemærkninger

Du kan lave forskellige opsætninger af normtid i Systemadministrationen -> Medarbejdere -> Normtid. Her er det muligt at lave både 1- en 2-ugers normtid.