Single Sign On (SSO)

Introduktion

Du har mulighed for at benytte dig af SSO, hvis du er på en Professional eller Enterprise-version, hvor du har valgt featuren "Afdelinger og internationale medarbejdere".

Beskrivelse

Med single sign on gennem Microsoft Azure Active Directory, AD FS med WS-Federation, AD FS med SAML (under udvikling) eller Google Workspaces Identity kan du sikre dig, at dine medarbejdere kan logge ind på TimeLog med deres sædvanlige login.

Fordelene for dine brugere er, at de slipper for at skulle logge ind i flere forskellige apps, og de skal kun huske ét password.

Fordelene for virksomheden er, at SSO øger både produktivitet og sikkerhed: I kontrollerer og opbevarer logins og passwords, og intet er lagret i TimeLog.

Derudover betyder SSO, at I styrer adgangen til TimeLog centralt. Dermed er det nemt at lukke for adgangen til TimeLog (og andre systemer), hvis en medarbejder stopper i virksomheden.

Vær opmærksom på: Single Sign On er ikke en integration mellem TimeLog og jeres AD. Det sikrer kun, at login og passwords styres centralt. Medarbejdere synkroniseres ikke automatisk mellem de to systemer. Nye medarbejdere skal oprettes manuelt i TimeLog og have samme brugernavn, som du indtaster i jeres AD. I skal også manuelt sætte medarbejdere til inaktive og fjerne licensen i TimeLog.

Vi har samlet alle tekniske informationer, hjælp til at sætte det op samt priser til dig på siden her.