Projektkategorier

Introduktion

Konfigurera era projektkategorier i systemadministrationen under Projekt -> Projektkategori.

Beskrivning

Projektkategori används för att kategorisera ett projekts syfte ytterligare. Med dessa grupperingar kan du fastställa hur mycket tid du lägger på olika områden på företaget. Det kan t.ex. handla om marknadsanalys, account management och intern tid.

Projektkategorier

Längst upp på sidan bestämmer du om projektkategorier ska aktiveras och om användning av dem ska vara obligatoriskt.

I filtret kan du välja att visa aktiva, inaktiva eller alla projektkategorier. Klicka på Visa för att uppdatera listan.

I listan ser du de projektkategorier som är tillgängliga för projektledarna när projektet skapas. Du kan klicka på en kategori för att ändra namn och ange om den är aktiv eller inaktiv.

Om du klickar på Välj handling till höger kan du välja om en eller flera projektkategorier ska tas bort, aktiveras eller avaktiveras.

Skapa en ny projektkategori

• Klicka på Ny projektkategori
  • Ge projektkategorin ett namn
  • Klicka på Spara