Redigera resor

Introduktion

Här kan du läsa om hur du redigerar din resa när du har skapat den.

Beskrivning

huvuduppgifter under Handlingar till höger.

Då kan du redigera följande:

• Projekt
  • Kontrakt
  • Avresa från
  • Avresedatum
  • Resmål
  • Restyp
  • Hemkomstdatum
  • Resans syfte

När du har ändrat uppgifterna klickar du på Spara.

Ange utgifter på själva resan

Under Resan i mitten av sidan kan du specificera dina utgifter i samband med resan. Gemensamt för alla utgifter är att du ska klicka på plustecknet längst ut till höger för att lägga till resan när du har fyllt i relevanta fält.

Om du t.ex. har flugit till resmålet kan du klicka på den lilla blyertspennan till höger om Utgifter mot faktura och fylla i uppgifter från dina flygbiljetter i fälten. Under Självkostnad (valuta) anger du i Inkl. moms priset för dina flygbiljetter så räknar systemet automatiskt ut momsen baserat på dina systeminställningar.

Om ni brukar få traktamenten läggs de till på samma sätt genom att klicka på den lilla blyertspennan längst till höger och ange uppgifterna.

Om du har utgifter på din resa som inte faller in under de tre kategorierna ovan kan du lägga till dem under Vistelse ospecificerad.

När du har angett dina utgifter kan du välja Skriv ut under Handlingar om du och din chef ska godkänna resan med en underskrift.

Senast uppdaterad 20 dec 2019