Godkännandestatus för perioden

Introduktion

Via blixten på tidrapporten kan du få en översikt över godkännadestatus för den period som du ser registreringar för.

Beskrivning

När du klickar på Godkännadestatus för perioden öppnas ett nytt fönster där du kan:

• Ange en Period längst upp
  • Välja Timgodkännade eller Frånvaro
  • Klicka på Visa för att visa översikten eller Annullera för att stänga fönstret

Om du klickar på Visa ser du resultaten i listan under. Längst upp ser du Kommentarer och handlingar som visar vem som har godkänt timmarna och när. Längst ner ser du vilka perioder som Inväntar godkännande.

I båda sektionerna får du full överblick för varje rapport du har gjort. Du ser både dina egna och godkännarens åtgärder och kommentarer. Klicka på uret för att visa datum för den utförda åtgärden.