Ändra resor

Introduktion

Här kan du läsa hur du ändrar din resa när du har skapat den.

Beskrivning

Ändra huvudinformation

Högst upp kan du korrigera huvudinformationen för din resa. Det gör du genom att klicka på Ändra huvudinformation under Åtgärder till höger.

Om du gör det kan du ändra:

• Projekt
  • Avtal
  • Avresa från
  • Avresedatum
  • Resmål
  • Resetyp
  • Hemkomstdatum
  • Syfte

När du har ändrat informationen ska du klicka på Spara.

Ange utgifterna för resan

Under Resor, på mitten av sidan, kan du specificera dina utgifter i samband med resan. Gemensamt för alla utgifter är att du måste klicka på plustecknet till höger för att lägga till dem till resan när du har fyllt i alla relevanta fält.

Om du t.ex. flög till ditt resmål ska du klicka på den lilla pennan till höger om Utgifter enl. kvitto och fylla i fälten med informationen från dina flygbiljetter. Under Självkostnad (valuta) anger du priset för din flygbiljetter i fältet Inkl. moms så beräknar systemet automatiskt momsen baserat på dina systeminställningar.

Om du använder traktamente kan du lägga till dem på samma sätt genom att klicka på den lilla pennan till höger och ange informationen.

Om du har utgifter som inte faller inom någon av de angivna kategorierna kan du lägga till dem under Ospec. uppehälle.

När du har angett utgifterna kan du välja Skriv ut under Åtgärder om du och din chef måste attestera resan med en underskrift.

Ta bort en resa

1. Gå till sidan Resor
  2. Välj Medarbetare, Kund och Projekt
  3. Hitta din resa i listan
  4. Klicka på papperskorgen för att ta bort resan
  5. Klicka på OK