Utgiftsöversikt

Introduktion

I den här rapporten får du en överblick över både personliga utgifter och de projektutgifter som du har lagt in i TimeLog.

Beskrivning

Filtrering

Längst upp på sidan i Filter väljer du de kriterier som du vill söka efter. Bredvid Visa-knappen finns det en pil-ner-funktion som gör att du kan spara det aktuella filtret eller hämta och köra tidigare sparade filter. Du kan fälla in filtret så att du får mer utrymmet för att visa utgifterna.

Filtret är uppdelat i två områden:

Visa
Här väljer du de kriterier som du vill söka utifrån, t.ex. kund, projekt, utgiftstyp och betalningstyp. Du måste minst välja en period i ditt filter för att kunna se data.

Visningsalternativ
Här väljer du andra parametrar för att avgränsa din sökning.

• Visa personliga utgifter: Markera det här alternativet om du bara vill se dina personliga utgifter
  • Visa projektkostnader: Markera det här alternativet om du bara vill se dina projektkostnader

Utgifter

I resultatlistan ser du dina utgifter för den period du har angett i filtret. För varje utgift ser du de detaljer du har angett och sparat i systemet. Om du har lagt upp ett foto kan du se det via markeringen under gemet.

Du kan exportera detaljerna om utgifterna till Excel om du behöver.