Sök kompetenser

Introduktion

Denna rapport visar dig vilka medarbetare som har en viss kompetens.

Beskrivning

Rapporten ger en överblick av dina medarbetares kompetenser.

Rapportvisning

• Välj önskade kompetenser. Om du väljer fler, ska medarbetaren uppfylla alla kompetenser.
  • Under Visningsalternativ kan du välja om du vill se nivån av deras kompetenser som en text eller ett tal.

Särskilda anteckningar

Genom att klicka på medarbetaren kan du direkt från denna rapport knyta vederbörande till ett projekts aktiviteter eller resursgrupp.

Senast uppdaterad 24 maj 2023