Medarbetartid – Kunder och projekt

Introduktion

Denna rapport visar en översikt av medarbetarnas rapporteringar fördelat på kunder och projekt.

Beskrivning

I denna rapport visas två tabeller. Den ena med medarbetarnas rapporteringar fördelade på kunder, den andra med medarbetarnas rapporteringar fördelade på projekt.

Rapportvisning

• Välj önskat filter under Visning och tryck på Visa.
  • Under Visningsalternativ kan du välja om du vill se fördelningen i timmar eller procent.

Särskilda anteckningar

För att välja flera medarbetare i filtret ska du hålla ned CTRL-knappen och samtidigt välja medarbetare från listan med musen.