Månatligt kundattestering

Introduktion

I TimeLog kan du skriva ut en lista för en medarbetares timmar på ett projekt för kundens attestering.

Beskrivning

Rapporten visar en översikt av det arbete, som blev utfört på det valda projektet. Nederst i rapporten finns det plats så att du själv och kunden kan attestera timmar, som har använts på projektet.

Rapporten är användbar för:

• Dokumentation och attestering av arbete hos kunden.

Rapportvisning

• Välj önskad period under Visning och tryck på Visa.

Särskilda anteckningar

Rapporten visar alla dagar i månaden. Du kan genom att markera kolumnen Skriv ut ange vilka dagar, du vill ta med i din utskrift.