Bokföring – Projekt/rapporteringstyper

Introduktion

Denna rapport visar omsättning fördelad på projekt och rapporteringstyper.

Beskrivning

I rapporten visas din omsättning per projekt och det är specificerat på de olika rapporteringstyperna.

Rapportvisning

• Välj önskat filter under Visning och tryck på Visa.
  • Under Visningsalternativ kan du välja om du vill att projektledaren ska visas i rapporten.
  • Välj också om du vill se data som bygger på fakturerade värden eller intäktsförda värden.

Särskilda anteckningar

Denna rapport utgår från rapporteringarnas faktureringsdatum och värden. D.v.s. rapporten tar endast med rapporteringar som är fakturerade.