Betalningsplaner – översikt

Introduktion

Denna rapport ger en översikt av dina projekts betalningsplaner under den valda perioden.

Beskrivning

I rapporten listas dina projekt. Bredvid varje projekt, kan du se dess poster i betalningsplanen. Du kan, genom att klicka på pilen till vänster om projektet, vika ut det och se betalningsplanen på fasnivå.

I tabellen kan du se om posterna är attesterade för fakturering och om beloppen är fakturerade. (Signaturförklaring finns i rapporten)

Rapporten är användbar för:

• För att få en överblick av alla projekts betalningsplaner på en gång.
  • För att se om betalningsplanernas poster är attesterade och fakturerade.
  • För att skapa en likviditetsvärdering för de kommande månaderna baserat på projektens betalningsplaner.

Rapportvisning

• Välj önskade filter under Visning.
  • Under Visningsalternativ kan du välja om du vill att mer information ska visas i rapporten.
  • Under Gruppering väljs om posterna ska grupperas per vecka, månad eller kvartal.

Särskilda anteckningar

Nederst i tabellen har du totalsummor. Till höger en total, som summerar per projekt/fas och nederst i tabellen, tre totalsummor som summerar per period:

• Total summerar alla poster i betalningsplanen per period.
  • Klar för fakturering summerar alla poster i betalningsplanen, som är klara för fakturering per period.
  • Fakturerat summerar alla poster i betalningsplanen, som har fakturerats per period.