Tidrapporteringslista

Introduktion

I denna popup får du en detaljerad lista över olika rapporteringar som ligger till grund för det talet som du vill se detaljer för.

Beskrivning

När du ser detaljerade tidrapporteringar kan du jobba vidare med rapporteringarna eller ändra dem. Du får även en mängd detaljer kring varje enskild rapportering, så att du snabbt kan bilda dig en överblick över förloppen och t.ex. se kommentarer till olika rapporteringar.

Du kan:

• Redigera timpris för en rapportering genom att dubbelklicka på timpriset. När du dubbelklickar, ändras timpriset till en rullmeny så att du kan rätta till ett annat timpris i din prislista.
  • Se om rapporteringen är fakturerbar eller ej. Detta ses på dollartecknet och de olika färgkoderna:
    • Grå: Detta är en ej fakturerbar rapportering i en ej fakturerbar uppgift
    • Grön: Detta är en fakturerbar rapportering i en fakturerbar uppgift
    • Röd: Detta är en ej fakturerbar rapportering i en fakturerbar uppgift
  • Färgerna på den lilla cirkeln till höger indikerar om rapporteringen är fakturerad eller ej:
    • Grå: Ej bokförd
    • Grön: Bokförd – Om du klickar på cirkeln kommer du till fakturan eller verifikationen
    • Gul: I faktura – eller utkast för verifikation – Om du klickar på cirkeln kommer du till fakturan eller verifikationen

Du kan sortera kolumner genom att klicka på kolumnens överskrift där det syns en liten pil invid namnet. Du kan t.ex. sortera uppgifter i alfabetisk ordning genom att klicka på Uppgift.

Du kan exportera tidrapporteringslistan t.ex. till Excel om du vill jobba vidare med er data och skapa egna rapporter.

Det finns även genvägar till andra funktioner:

• Tidrapporteringar (utökad) – Detta är en genväg till rapporten Tidrapporteringar (ny), där du kan se ännu fler detaljer om era tidrapporteringar.
  • Ändra timpriser för allokeringar – Detta är en genväg till funktionen Ändra timpriser, där du kan söka fram många tidrapporteringar och ändra timpriser. Samtidigt kan du ange om ändringen även ska slå igenom för befintliga allokeringar och registreringar eller endast gälla framöver
  • Ändra fakturerbar/ej fakturerbar – Här kan du redigera om rapporteringar för löpande tid ska vara fakturerbara eller ej.
  • Flytta allokeringar – Här kan du flytta en allokering eller en del av en allokering från en medarbetare till en annan