Köphistorik

Introduktion

Du hittar sidan via din personliga profil -> Mitt TimeLog-konto -> Köphistorik.

Endast användare med tillgång till Mitt TimeLog-konto kan se denna information.
Du kan koppla Mitt TimeLog-konto till en behörighet i Systemadministration -> Medarbetare -> Behörighet- och rättighetsnivåer.

Beskrivning

Här får du en överblick över de fakturor som vi har skickat samt vilken status de har. Du se om de:

• Är betalda
• Ska betalas före ett visst datum
• Är förfallna, dvs. obetalda och förfallodatumet har passerats

Du kan klicka på fakturanumret för varje faktura för att visa den och se dess detaljer i PDF-format.

Om du har frågor angående en specifik faktura, kontakta oss via e-post på: accounting@timelog.com.