Ändra medarbetarens normala arbetstid

Introduktion

Här ändrar du medarbetares normala arbetstid. Du kan ändra medarbetarens normala arbetstid både framåt och bakåt i tiden och alla ändringar loggas i en loggfil.

Beskrivning

Välj medarbetarens nya arbetstid i rullmenyn. Därefter väljer du det datum som ändringen ska gälla från.

Klicka därefter Spara, så kommer du kunna se dina ändringar i historiken och aktivitetsloggen.

I Historiken kan du se när överordnade ändringar av arbetstiden har gjorts för varje medarbetare.

I Aktivitetsloggen ser du när arbetstiden ändrats, vem som har ändrat den och vilken dag ändringen har lagts in.