Crona

Introduktion

Du ställer in integrationen i Systemadministration -> Integrationer och API -> Integrationer.

Beskrivning

Integrationen skapar en lönefil som du kan exportera från TimeLog och importera i Crona Lön.

Crona Lön

Vi rekommenderar att du aktiverar anställningsnummer i TimeLog för att säkerställa att rätt fil genereras.

1. Gå till Systemadministration -> Medarbetare -> Inställning av medarbetarmodul
  2. Kryssa i Visa anställningsnummer
  3. Ange ett nummer för varje anställd

Vi rekommenderar att du använder samma nummer som i Crona Lön.

Ställa in anslutning

1. Klicka på Lägg till Crona Lön
  2. Om du använder TimeLog MLE ska du välja juridisk enhet och klicka på Aktivera.

Huvudinställning för filexportering

1. Ange Filprefix: Lägger till den specifika texten som den första delen av filnamnet när du exporterar data

Valbar inställning

• Överför endast attesterade tidsrapporteringar och kostnader: Begränsar integrationen till att endast välja de rapporteringar och kostnader som har attesterats av en chef inom den valda perioden

Välj lönedata att överföra

• Normal arbetstid: Lägger till den normala arbetstiden till varje anställd på anställningskortet.
  • Flextid: Lägger till flextidtimmar för den valda perioden
  • Lönespecifikation: Lägger till den spårade tiden på lönekoder, t.ex. betald övertid
  • Frånvaro: Lägger till den spårade tiden i frånvarokoder, t.ex. semester
  • Traktamente: Lägger till registreringar från resor
  • Utgifter: Lägger till summor från kostnader
  • Milersättning, km: Lägger till antalet körda kilometer

Bekräfta integrationsinställning

Systemet registrerar automatiskt om du har slutfört alla stegen. Klicka på Aktivera så har du ställt in integrationen.

Nu kan du skapa lönefilen via sidan Överför lönedata.