Ändra påminnelse

Introduktion

Om fakturan fortfarande är obetald finns det möjlighet att skicka ut en påminnelse via TimeLog.

Beskrivning

Ändra en påminnelse

• Fakturans huvuduppgifter blir automatiskt tillförda till påminnelseutkastet och uppgifter så som Fakturaadress samt Fakturadesign kan om nödvänligt ändras. Ändras Fakturadatum och Betalningsvillkor blir datumet för Betalningstid uppdaterat genom att man trycker på Spara knappen.
  • De automatiskt utfyllda Rubrik och Kommentar fälten kan ändras efter behov.
  • Påminnelsens fakturarader innehåller en fakturarad för påminnelseavgift och en för ränteperiod. Denna information samt datum kan ändras.

Spara och Bokför

• Klicka på Spara för att spara påminnelsen. If du klicka på Visa utskrift, kan du förhandsgranska påminnelseutkastet.
  • Klicka på Bokför för att bokföra påminnelsen.
  • Klicka på OK i pop-upp fönstret för att tillföra påminnelsen till TimeLog.