Varenumre

Introduktion

Opret varenumre til brug ved fakturering.

Beskrivelse

Varenumre benyttes i TimeLog til at sammenkæde ydelser og udgifter til fx finanskonti i regnskabssystemer. Hvis I har mulighed for at benytte en af TimeLogs integrationer til regnskabssystemer, importeres regnskabssystemets varenr. direkte ind i TimeLog som en del af integrationsopsætningen.

Hvis I vil benytte TimeLogs fakturalinjeeksport, og ønsker at få varenr. (finansnr.) med i eksporten, skal de ønskede varenumre oprettes på denne side.

Varenumre aktiveres i Systemadministration -> Økonomi -> Fakturaopsætning.

Rapportvisning

I sektionen Konfiguration af varenumre udføres sammenkædningen af projektdimension med de oprettede varenumre.

Tabellen viser de oprettede/importerede varenumres Nr.NavnBeskrivelse og Status. En grøn markering viser at det pågældende varenummer er aktivt og kan sammenkædes og vælges på en fakturakladde.

Sådan benytter du…

Klik på Nyt varenummer for at oprette et nyt varenummer til brug ved fakturering.

Klik på rediger-ikonet for at ændre et oprettet varenummer. Klik herefter på Gem.

Hvis der er flere varenumre, der skal have ændret status på én gang, kan du med fordel markere markeringsboksen til højre for varenumrene og vælge den ønskede handling fra valglisten ovenover tabellen. Klik på OK for at udføre handlingen.

Specielle bemærkninger

Varenumre, der er benyttet på en faktura, kan ikke slettes, men skal deaktiveres. De kan ikke vælges ved faktureringen.