Standardværdier på nye fakturaer

Introduktion

På denne side opsættes de standardværdier der skal benyttes på fakturaer.

Beskrivelse

På denne side opsættes de standardværdier der skal benyttes på fakturaer. De valgte opsætninger vil være forudindstillet på nye fakturaer, men ikke alle opsætninger kan ændres på en ny fakturakladde.

Sådan benytter du…

• Standardværdier på fakturaer
    • Her vælges hvilken fakturadato, der skal benyttes på en ny faktura eller kreditnota.
      Vælg mellem I dagSidste dag i indeværende måned eller Sidste dag i sidste måned.
    • Vælg den Interne reference der benyttes på fakturaen og hvilken tekst der skal vises.
    • Under Standardindstillinger for tekster vælges om datoen for den enkelte registrering skal fremgå som det første på en fakturalinje og om fakturaens overskrift også skal medtages på en eventuel kreditnota.
  • Valutaindstillinger på faktura
    • Ved markering af denne indstilling, låses fakturaens kurs til den samme valutakurs, som bliver benyttet på projektet. Herved undgår vi en eventuel kursdifference ved løbende fakturering på de projekter der afvikles i en anden kurs end systemvalutaen.
  • Opsætning af auto-genereret fakturalinjetekst
    • Aktivér det brugerdefinerede kommentarfelt i den auto-genererede tekst for tidsregistreringer i fakturalinjer
      • Hvis denne checkboks er markeret, vil indholdet af det brugerdefinerede kommentarfelt blive tilføjet til den auto-generede tekst på fakturalinjer og fakturadetaljer.
    • Markeres Indsæt ikke projekt- og opgaveinformation automatisk, vil TimeLog ikke tilføje projekt- og opgaveinformationer på fakturalinjerne.

Specielle bemærkninger

Faktura- og kreditnotadato og intern reference kan ændres på fakturakladden indtil den er bogført.