Sikkerheds- og adgangsindstillinger

Introduktion

Du administrere sikkerheds- og adgangsindstillinger til login på TimeLog i Systemadministrationen - Generelle indstillinger -> Sikkerhed og adgang.

Beskrivelse

Her indstiller du reglerne for de passwords, der bruges til at logge ind på TimeLog.

Du kan vælge at have simple eller avancerede regler for passwords.

Vil du ikke have regler, markerer du ikke boksene. Jo flere bokse du markerer, jo større sikkerhed har I på jeres login, og I mindsker risikoen for at udenforstående kan gætte jeres passwords og derved stjæle jeres data.

Vi anbefaler at I som minimum anvender udvidet passwordsikkerhed og sætter flueben i Identisk brugernavn og password ikke tilladt og angiver et Minimum antal tegn.