Rapportindstillinger

Introduktion

Du opsætter dine rapportindstillinger i Systemadministrationen -> Rapporter -> Rapportindstillinger.

Beskrivelse

Det er her på siden, at du bestemmer hvilke indstillinger, der skal gøre sig gældende på jeres rapporter og dermed hvad der bliver vist i rapporterne.

Øverst på siden vælger du om der skal medtages decimaler og i givet fald hvor mange på timer og jeres valuta.

Du vælger også, om du vil have medarbejdere med licensen Ekstern projektdeltager vist i medarbejderrapporterne.

Det er på denne side, at du indtaster de oplysninger, som har betydning for ressourceplanlæggeren og belastningsrapporter. Du indtaster her medarbejderens normtid, så systemet ved, hvad det skal lave beregninger ud fra. Du vælger også her, hvilken rolle man skal have, hvis man må booke ressourcer i den personlige ressourceplanlægger og som ressourcekoordinator.

Du kan samtidig angive hvad der skal tages med som udvidede faktureringsoplysninger i ledelsesrapporter og vælge, hvilke formater jeres data kan eksporteres til.