Personlig profil

Introduktion

Her kan du redigere dit profilbillede og dine kontaktoplysninger.

Beskrivelse

For at redigere de enkelte felter skal du klikke på blyanten, der kommer frem til højre, når du holder musen henover. Når du er færdig med at redigere skal du huske at trykke på Gem. Når du har gemt vises et grønt flueben ved siden af Gem-knappen. Du kan efterfølgende fortsætte til næste sektion eller klikke på krydset til højre for at lukke sektionen.

Profilbillede og navneinformationer

Du redigerer dit profilbillede ved at trykke på blyanten i venstre hjørne af billedet. Her har du tre muligheder for at skifte profilbillede:

1. Intet billede, hvor et standardbillede vil blive anvendt i stedet.
  2. Anvend uploadet billede, hvor du selv vælger hvilket billede, der bruges.

Øverst på siden kan du:

• Redigere Fornavn(e)
  • Redigere Efternavn
  • Redigere Jobtitel
  • Skrive en Kommentar

Kontaktoplysninger

Under Kontaktoplysninger kan du angive:

• E-mail
  • Direkte telefonnummer
  • Mobiltelefon
  • Instant messenger (fx Skype eller Yahoo)
  • Instant messenger # (ID, fx en e-mailadresse)

Vær opmærksom på, at der her er tale om numrene på dine arbejdstelefoner.

Adresseoplysninger

Under Adresseoplysninger kan du angive din privatadresse og indtaste

• Adresse
  • Adresse 2 (hvis du har brug for flere adresselinjer eller har en CO-adresse)
  • Postnr.
  • By
  • Privat telefon

Sociale medier

Under Sociale Medier kan du linke til dine profiler på

• LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook

Specielle bemærkninger

De oplysninger du indtaster på din personlige profil overføres automatisk til dit medarbejderkort.