Opsætning af projektmodul

Introduktion

Du får overblik over opsætningsmulighederne for projekter i Systemadministration -> Projekter -> Opsætning af projektmodul.

Beskrivelse

Du laver her den generelle opsætning for hvad, der skal inkluderes i visningen af jeres projekter. Det er ikke sikkert, at der er brug for dem alle på jeres projekter, så du kan her gøre opsætningen mere simpel, hvis der er brug for det.

Opsætning

Du har mulighed for at aktivere og deaktivere funktioner, som påvirker:

• Projektfunktioner: Mulighederne på dine projekter, fx brug af milepæle, baselines og sortering af valglister og timepriser
  • Projektfelter: Bl.a. din rapportering og faktureringsinformationer
  • Opgavefunktioner: Overblikket i projektplanen, fx brug af opgavenumre, der gør det nemmere for dig at finde de rigtige opgaver i store projektplaner
  • Opgavefelter: Mulighed for at tilføje ekstra information på de enkelte opgaver, fx opgavenummer. Det gør det nemmere for dig at finde specifikke opgaver i store projektplaner, samt når du søger i din tidsregistrering
  • Budgettering: Vælg om budgetbeløb og timer skal låses
  • Planlægning: Vælg indstillinger for start- og slutdatoer samt medarbejdernes opgaver

Indstillingerne gælder for alle projekter i TimeLog.