Opsætning af CRM

Introduktion

På denne side i systemadministrationen kan du ændre indstillingerne for kunder/CRM.

Beskrivelse

Indstillinger

• Under Opsætning kan du markere om du ønsker følgende:
    • Relationer, der bruges til at kortlægge relationer mellem medarbejdere og kunder, f.eks. hvem der kender hinanden på tværs af virksomheder, venskaber, familierelationer etc.
    • Om omsætningen skal vises på kundens faneblad.
    • om der skal være udvidet søgemulighed på kontaktpersoner.
  • Under Felter på kunder kan du tilføje ekstra felter på kundekortet.
  • Vælg under Standardland hvilket land nye kunder skal oprettes med.
  • Vælg under Sortering i valglister om kunder skal sorteres efter kundenummer i stedet for kundenavn.
  • Under Felter på kontaktpersoner kan du tilføje ekstra felter på kontaktpersoner.
  • Skriv under GoogleMaps Startadresse adressen på din virksomhed, hvis Google Maps skal bruges til kørselsvejledning.