Opgavetyper

Introduktion

Lav opsætningen af jeres opgavetyper her.

Beskrivelse

Opgavetyper bruges til at gruppere opgaver i kategorier, så man kan analysere og sammenligne på tværs af projekter.

En IT-virksomhed kan f.eks. inddele sine opgaver i analyse, design, programmering, aflevering etc.

Opgavetyper

Opsætning

• Vælg om brugen af Opgavetyper skal aktiveres og om brugen af dem skal være påkrævet.

Visning

• Vælg under Visning hvilke opgavetyper du vil se i listen.

Opret ny opgavetype

• Klik på Ny opgavetype, giv opgavetypen et navn og tryk Gem.

Specielle bemærkninger

Ved at bruge Vælg handling til højre, kan du vælge om en eller flere opgavetyper skal slettes, aktiveres eller deaktiveres.