Extranet

Introduktion

TimeLog Extranet giver dig mulighed for at vise jeres kunder status på projekter, tidsforbrug og fakturaer samt oprette supportsager i TimeLog. Det er dog op til dig at bestemme, hvad du ønsker, kunden skal have adgang til af information.

Beskrivelse

Oprettelse af en ny kundeadgang

• I valglisten Kunde vælger du den kunde, du ønsker skal have adgang til extranettet, hvorefter du klikker på knappen Tilføj.
    Såfremt du vælger en kunde som allerede er oprettet åbnes kundens profil til redigering i stedet.
  • Dernæst opretter du kundens Brugernavn og Password i de tilhørende tekstfelter.
  • Kundens adgang til extranettet aktiveres/deaktiveres ved markering af markeringsboksen Giv kunden adgang til extranet.
  • Vælg det Sprog kundens brugerinterface skal benytte i TimeLog efter login.
  • Markér de rapporter som du ønsker, at kunden skal have adgang til i TimeLog.
  • Under Projekt adgang vælger du, hvorvidt kunden skal have afgang til Alle projekter eller blot Valgte projekter. Skal kunden kun have adgang til enkelte projekter, markerer du disse projekter i den underliggende tabel.
  • I Vis kolonner angiver du, hvilken detaljeringsgrad der skal benyttes i kundens rapporter.
  • Klik derefter på knappen Opdater for at oprette/rette kundens adgangsrettigheder.

Redigering af kunderettigheder

Extranetadministration har du en oversigt over alle kunder, der har adgang til extranettet. Kundens rettigheder er indikeret med de grønne cirkler.

• Du har mulighed for at redigere kundens rettigheder ved at klikke på linket [Rediger].
  • Ønsker du at slette en kundes adgang til extranettet, gøres dette ved et klik på linket [Fjern].

Kundelogin til extranet

• Den oprettede bruger har adgang til jeres TimeLog Extranet via en internetadresse fx: https://app1.timelog.com/<konto>/extranet
  • Når kunden kommer ind på siden, indtaster vedkommende det Brugernavn og Password, som du har tildelt dem, og klikker efterfølgende på knappen Login.